Thursday, 3 November 2011

hari rabu adalah hari berlapar..~

>>assalamualaikum<<

yeah ari untuk berlapar..~
walaupun ari rabu pada minggu nie baru saja melangkah pergi beberapa minit yang lalu.. err lebih kurang 20 minit la time aku tengah menaip nie, aku tetap nak citr jugak apa yang sering terjadik pada hari rabu aku untuk sem nie..

untuk sem nie, julung julung kalinya, aku takdak kelas pada hari rabu.. bes kan..? haha bagi orang lain la.. bagi aku urm..bosan jugak la..dan tiap tiap ari rabu, mesti perut aku yang sangat disayangi nie akan meronta ronta kelaparan.. aku rasa suma student tak kira la laki ka perempuan ka, kalau takdak kelas, mesti malas nak kuar makan kan...? tak terkecuali la aku.. tambah tambah ari rabu nie aku perlu berpakaian khas yang memerlukan aku ber high heel yang memang sangat sangat menyeksakan kaki aku.. haha padan muka -_-

nak ajak member jenjalan ke shoping kompleks pon, dorang kelas full.. sob..sob..sob.. aku dapat rasakan mereka seakan akan jeles dengan kelapangan masa yang aku ada tiap ari rabu..

keroro gouro: saat jariku leka menaip, perutku meronta ronta kelaparan walaupun aku baru jer makan.. aish berjaga malam memang membuatkan aku cepat lapar..^^


wassalam :)

3 comments:

Srikandi Cinta said...

Kesiannya lapar.. ish3

leeloo3173 said...

ngahahahahaha...
mesti ko rindu kuar ngan ak setiap arie rabu kan :P

miss keroro said...

srikandi cinta : haha besa la.. idup org bujang...

leeloo : ka ang yg jeles tgk aku xdak kls..? hehe :)