Monday, 6 June 2011

down

dengan nama Allah

patut la dari tadi aku asyik nak buat entry sedih-sedih...

aku baru terima satu berita yang aku rasa semua student mesti rasa sedih macam aku kalau dapat berita nie...
result sem lepas dah dapat..bukan dah dapat tapi aku check guna sms..

pergh teruk! lagi teruk dari sem sebelumnya...sem sebelum tue pun aku dah teruk.. nie lah bahananya aku main-main...aku tak sangka....

down doh...kalau korang jadik aku pun mesti down kan....lain la kalau korang takdak perasaan..

kesian kat abah ngan mak aku...penat-penat hantar aku ngaji kt ukm nie..banyak duit dah habis tapi ... aku telah mengecewakan depa dan jugak diriku...

tapi jangan risau, aku masih waras... aku masih belum sampai ke tahap nak bunuh diri lagi...

ok, masa untuk pulun ngaji habis-habisan!

membaralah semangatku agar aku bisa berjaya!


dats me!!!

wassalam :)

5 comments:

Mohd Yusuf said...

errr, baik hg muhasabah diri...

keroro said...

aku tgh bermuhasabah la nie..huk333

zacky786 said...

pulun jgn tak pulun .~

ain revival said...

try ur best next sem ek..sekali gagal x bermakna gagal selama2nya...

<---cuak jugak dgn result 17hb nie~

keroro said...

zacky : tgh berusaha utk pulun sem 3 nie...short sem da 2 subjek ja...:)

ain : betul2 kadang2 org yg slalu gagal nie la yg semamgatnya slalu kuat nk study..hehe
dun wory..insyaallah elok la nanti :)