Tuesday, 7 June 2011

satu hari yang....

dengan nama Allah


hari nie aku tak terasa nak buat apa2 pun...walaupun result sem lepas aku tak bapa nak cun tapi aku masih tak rasa nak buat apa2...

walaupun aku ada esimen yang perlu disiapkan dan due date nya minggu depan...aku masih tak buat apa2...silap, aku tipu...dah nak hampir siap pon esimen aku...cuma perlukan sentuhan2 terakhir dari aku ja...

walaupun aku terasa nak tulis entry yang bermanfaat..aku masih buat entry yang ntah apa2...

hari nie aku just jalan2 sambil berblog walking kat blog2 orang pehtue kalau aku rasa bes ja blog tue aku pon follow la...

time aku berjalan2 tadi, aku terjumpa lah blog sahabat2 aku ketika di sekolah menengah dulu....tiba2 rasa rindu pulak.. dah lama tak kontek depa...

ramai kawan2 aku masa kat sekolah menengah dulu pi mesir...tinggal aku sorang2 kat melaysia nie...lagi sekali aku tipu..banyak lagi yang duk malaysia tapi kenapa yang di mesir jugak yang dirindui..? haha

sebenarnya aku pon taktau apa yang aku tengah merepek nie :)

hehe sapa rasa aku ada bakat melukis..?
tengok la gambar kat atas tue..penat tau aku lukis...lawa tak..?
wassalam :)

16 comments:

munirah.zulkifli said...

hg dok ngarut pa???
oh..rindu kt budak mesir ja ea..xpa la..aku sapa kan..
wey,rindu hg teman aku stdy mlm exam..huhu..

Syuxer said...

hahah awk ngarut pasal pe neh heheh...ala wat je entri pe2...:)..asignment jangan sekali2 wat last minute..huru hara nanti...

mesir?sapa kat sana?hehhe

cantik gak awk lukis tuh..x calar ke skrin laptop tuh..yela duk lukis pakai pen kan??err tetiba..:P

keroro said...

mun : ntah la..ang sapa kan..? hahaha ari2 aku duk rindu kt ang..xdak la tadi aku terjumpak blog shi..so tiba2 teringat kat dia lak..hehe

keroro said...

syuxer : haha da besa wat esimen las minit..besok nk kena present mlm tue baru nak buat..akibatnya tak tido sepanjang mlm n terponteng 1 kls...haha

nk wat cmna kan kalau bakat seni tue mmg terpendam dalam diri..haha besa la guna pen magic mana nak calar screen laptop :)

Mohd Yusuf said...

yg p mesir tu mesti laki kan sbb tu asyik teringat....hahhahaha

munirah.zulkifli said...

hehe...yaka..terharu aku..tenkiu..tp shi jarang update kan??

Suhami Ahmad said...

hihi...ala, kat malaysia lagi bagus...somel je katon tu...huhu

Azza Firza said...

hhahahaa, cute lah doodles tuuuu

keroro said...

yusuf : ceh npak sngt xbca komen kt atas2 tue...kwn pompuan aku la shidatul isma...lama da xkontek dia...

keroro said...

mun : ha ah..last update pon 4 bln lps...busy ngt kot kt mesit tue..huhu

keroro said...

suhami ahmad : haha katon tue mmg comei..tgk la sapa yg lukis...haha

keroro said...

azza firza : haha maseh :)

nohoho =) said...

huhu...duk kat malaysia pun ok ape...
cik keroro jom la join segmen ben ashaari

Mohd Yusuf said...

aku baca la cuma saja nk komen pasal laki...hehhee

keroro said...

nohoho :) : nk join mmg nk join tp xsempat...tenet wat hal...huhu

keroro said...

yusuf : ang suka berprasangka buruk kt aku..